Att byta luckor

En bra början när du planerar ditt nya kök är att komma in till oss så ger vi dig ett pris på dina nya köksluckor, fronter och snickerier som självklart anpassas till dina önskemål gällande mått, kulörer och träslag. Vi har ett stort utbud av modeller och utföranden. Välkommen!

Exempel på kökslösning med samtliga stommar och lådor från Ikea med snickerier, luckor och lådfronter i modell Shake i utförande från Söderkök & Luckor.

Att byta köksluckor

När du beställer köksluckor från oss så finns självklart lådfronter i samma modell men går också att kombinera precis hur man vill vad avser modeller och kulörer, du väljer. Luckorna kan fås i stort sett i vilket utförande som helst, vitrin med eller utan spröjs, kryssvitrin och luckor i kombi utföranden. Helt enkelt en massa utföranden och alltid måttanpassat. Vi kan byta luckor i nästan vilket kök som helst oavsett ålder eller fabrikat.

Kan alla byta luckor?

Ja, nästan. Det finns få begränsningar för vilka som kan byta köksluckor i sitt kök. Det mest uppenbara är planlösningen. Vill du byta luckor så förblir planlösningen den samma med några undantag. Luckor går att byta mot lådor och vise versa men man kan också byta en eller två stommar, smalare stommar med luckor mot bredare stommar och sätta lådor där för att uppnå en mer modern praktisk lösning med breda lådor för större tillgänglighet och överblick, vi har måttanpassade lådor för insättning i alla typer av skåp. Tänk på att vi även har övriga snickerier som t.ex. täcksidor, baldakiner, ljusramplister, krönlister och självklart passbitar som tillverkas i samma utförande som det övriga, vi kan leverera precis såsom du önskar.

Hur går det till?

Första steget till ditt nya kök är att begära en offert. Offerten får du direkt i vår butik, förbered dig gärna med fotografier eller en enkel skiss så kan vi snabbare och enklare hjälpa dig med rätt pris direkt. Köper ni stommar på Ikea så kan ni maila eller komma in med ritningen som ni fått på Ikea till oss så ser vi snabbt omfattning och utförande. Tänk på att vi gör luckor i alla höjder enligt era önskemål, så även om Ikea inte kan hjälpa er med t.ex. luckor som täcker två stommar så gör vi det.När ni byter luckor och fronter till befintligt kök och har bestämt er efter offert och vill beställa varor enligt den så ringer ni eller kommer in till oss så bokar vi en tid för mätning hos er om så önskas.
Vi hjälper gärna till med tips och idéer för bästa resultat enligt era önskemål och hur ni vill att ert kök ska utformas och upplevas vad gäller kulörer och utföranden.